Aug 7, 2016, 10:52 AM

В килията 

  Poetry
900 1 4

Във килията има въженце,

а на въженцето има писмо,

в писмото има надежда,

с две думи е вързано то.

А отвън е зора зазорила,

две птички си правили чай,

а в писмото има надежда,

с две думички - "истински рай"

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??