В колорита на мечтите си ми ти.
Откривам колко обич съм събрала
и рисувам те на воля каквото и да си.
С една милувка, четка съм в ръката.
Така прозряла любовта ти в мрака,
чакам да ти се наситя.
Очи в очи, ръце в ръце съм вплела
и да те пусна с крясък див
не се надявай да си ида.
Не ме моли, недей ме пита.
Толкова съм ти отдала,
че само в спомен ще разкажа
как някога на някого
за обичта без вопъл съм ридала
и от нежност, полудяла!
Таня Кирилова© Таня Кирилова All rights reserved.
...
и рисувам те на воля ...
С една милувка, четка съм в ръката."
Казах аз,че рисуваш с думи...невероятна си!