Творбата ти, ще сложа във “Любими”
макар и да не я харесвам аз.
Какво тук значат някакви си рими,
когато си ми градска от Бургас.
Дори ще ти поставя пет звездички,
че те за теб са много нужен дар.
С хвалебствия, без никакви кавички
ще ти напиша хубав коментар.
Ей тъй, аз ще те хваля дълго време.
Ще пиша, че си истински поет!
Така на теб, за мене ще ти дреме.
В “Любими” ще ми слагаш всеки ред,
Така ще влезем - в първите редици
по рейтинг и по брой на сърчица.
Поредният керван - кресливи птици
с проскубани от писане пера.
Юри
Йовев
Януари
2023 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.