Aug 9, 2007, 12:04 PM

В моите очи 

  Poetry
652 0 4
                 В моите очи

Слънцето разперва пръсти
над пресъхналия смях
на моите устни.
Два наивни лъча
погалват нежно диханието ми.
Две капки от водопада
на усещанията
се вливат в окръжността
на моите очи.
Не виждам вече сив простор -
вътре в тях си ти.

© Деница Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??