Sep 17, 2018, 12:44 AM

В очакване на нещо да се случи. 

  Poetry
299 3 4

В очакване на нещо да се случи
на стола ми поникнаха крила!
Ела Любов! И като вярно куче
до мене приседни като мечта.

 

Боята е изсъхнала отдавна...
И столът си е малко овехтял.
Но мъничко парче небе откраднал,
забравям за живота отлетял.

© Ангел Милев All rights reserved.

По картина на Митко Железаров

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216882235759023&set=pcb.10216882238119082&type=3&theater

 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??