Mar 9, 2006, 10:01 PM

В очакване на пролетта 

  Poetry
923 0 4
Очаквам мириса на пролетта,
красивите цветя да цъфнат
и някой да запее песента,
с която птичките да върнат!

И нека да се заредим със красота,
усмивки да окъпем в слунчеви лъчи.
Всички сме в очакване на пролетта,
за да пречистим своите души!

Ще дойде "Май" - красив и нежен,
изпълнен с доброта и младост.
Ще запеят лястовички песни
и дано сърцата се изпълнят с радост!

© Милица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??