Jan 4, 2007, 8:32 PM

В очите и 

  Poetry
977 0 5
           Вечер ти си там......
           и ме чакаш............
           чакаш и тръпнеш от желание.ВИЖДАМ!
           Виждам го в очите ти!
           Очи червени,жадни,дълбоки.......
           Красива си!Всичко по теб е красиво,
           но очите ти............
           те са неуписуеми........
            големи,дълбоки,крещящи.....
           ...........за любов!
          

© Симеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??