Jul 11, 2008, 10:49 PM

В окото на умората 

  Poetry
521 0 6

....

В окото на умората,

на болката в пулса,

в черното на празнотата,

поемам дъх и...

 викам светлината.

© Маргарита Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??