Jul 15, 2007, 10:34 AM

В РАЯ 

  Poetry
696 0 2
В рая

Сега съм тук -
тук пеят птици.
А небето -
то никога не е било така красиво.
Тук аз съм нежно цвете,
поливано със обич и със грижа.

Тук няма нощ,
тук бурите дори са непознати.
Сълзите пресушени са от слънчеви лъчи.
По въздуха разнася аромати
пелена от влюбени пчели.

Но съвършенството от мен отнема
онова усещане, че може би съм жива.
И ето, днес съм в рая,
но тук... не съм щастлива.

© Мари Пиф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??