Nov 13, 2006, 11:20 AM

В розова баня изкъпвам лъжите ти 

  Poetry
1157 0 7

В розова баня изкъпвам лъжите ти

И пак те обичам

Пак се разбираме

Като два неми прилепа

Долепили уши за да чуят невидими викове

 

В розово разтворени мигове

Влизаме

Както преди

Все същите кални лъжи

Ни карат да се почистваме

Като две студени змии

Сваляме кожите

Изпираме ризите

Забравяме, че ни боли

И пак се обичаме

 

През розови рани поглеждаш навън

Намръщено тяло

Среднощен лош сън

Забравени стари лъжи изплуват от дъното

Където отиваме ние

Затрупват ни

Но все пак се обичаме

Като две малки сълзи

Изтекли от рязко премигване

 

07.10.2004

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??