May 1, 2007, 10:39 AM

В ръцете ми 

  Poetry
547 0 2


Да те държа ...
в моите ръце.
Да те галя ...
чувствайки те.
Толкова си близо
и е така красиво.
Очите ти сияят и в
моите се отразяват.
Искат толкова неща
да ми кажат, но
смисъл няма -
виждам всичко -
лошо и добро ...
И все по-силно в
тебе се притискам.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??