Sep 16, 2012, 8:06 PM

В съня 

  Poetry
713 0 0

В градина цветна аз и ти,

там, където времето мълчи,

заедно творим -

ковем нашите мечти.

Градим сгради,

вдигаме палати,

няма тухли или вар,

тук сънят е господар.

Не важат закони-физика,

с мисъл за секунди ражда се море

и докато ходим по брега,

вълните озвучават сътвореното

и галят нашите нозе.

 

© Васил Ценков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??