Jul 10, 2007, 10:45 AM

В УНЕС 

  Poetry
620 0 4
В унес

               
без теб...

Случи се!
Не исках!
Нито ти!
С теб сме
несбъднати мечти.

Беше!
А можеше...
да е!
Любов
в усмивка на дете...

Чуваш ли?
Тишината мълви:
"Не искам
твоето утре,
моето днес...
              
... БЪДИ!"

 

© Адриана Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??