Jan 3, 2007, 8:46 PM

Важно и неважно (кучешка муцунка)  

  Poetry
680 0 3
слушай ме сега
внимателно
ме слушай
приказките
мразя
но ще ти разкажа
за кучето
и за муцуната му
леко
влажна
когато
във боклуците
подушва
изхвърления
недояден сандвич
с шунка
разравя всичките
боклуци
с муцунка
и стига до
презумпцията
че шунката била
неважна
следите само
от нахапано
са вкусни
и мисълта в главата
кучешка
кой е хвърлил
шунката
в боклука
(слуша ли внимателно)

© Калин Кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??