Jul 12, 2022, 2:30 PM

Ваканционен старт 

  Poetry
116 0 0

Корабът отплава...
Движим руля...
скучна магистрала.
Каютите са две -
Мерцедес
и Мазда - шест.
Зорките очи на екипажа
се примрежват от миража.
Кормчиите надуват газ,
предвиждат пауза, чак, преди Бургас.
Капитан е главния готвач,
приготвил е закуска,
всеки нещо да си хруска.
Пътници са куче, рибки и дете,
тръгнали към синьото море.
То е Черно,
но за тях е БЯЛО,
с име на градчето се е сляло.
Там под звездното небе,
с изглед към планинското поле,
ОБЗОРНО плажа ще наглеждат,
и творческите мисли ще подреждат.

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??