Oct 8, 2007, 9:17 AM

Вали небето 

  Poetry
860 0 36

Вали небето.
Сивото.
Сълзите ми вали.
Отмива мрачни спомени
и черни, тъжни дни.

 
Вали небето.
Капчици.
Надежда и мечта.
За по-щастливо бъдеще.
С любов и красота.

 
Вали небето.
Стъмва се.
А в мене просветля.
Защото знам. Обичаш ме.
До края на света.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??