Sep 21, 2010, 11:21 PM

Вчера ли 

  Poetry
909 0 0


Вчера ли


Вчера ли беше, когато косите ни галеше морският бриз...
Вчера ли беше, когато по телата ни пясък се разхождаше...
Вчера ли беше да почувстваме този нежен каприз...
Вчера ли този спомен все още мокър ни глождеше...


Вчера ли чувах песента на вълните...
Вчера ли казваха колко далеч са били...
Вчера ли начертаха ми път към мечтите...
Вчера ли този този спомен се възроди...

 

 


© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??