Jun 24, 2006, 9:55 AM

Вече не те обичам! 

  Poetry
1242 0 5

Защо да те обичам,
като вече всичко свърши?!
Защо в мислите ми пак си ти,
не разбра ли, че нямаш място там?!
Защо не ме оставяш да бъда същото момиче,
което бях преди?!
Защо, когато аз заспивам,
всяка нощ ти идваш в моя сън?!
Защо в сърцето ми винаги има място за теб,
дори и да не го искам?!
Защо, когато ме погледнеш виждам пак онези
кафеви очи, в които се оглеждах всеки път?!
Защо не се махнеш?
Защо не ме оставиш да вървя по своя път?
Аз мъчех ли те така? Не, аз просто те оставих!
И се пробвах да те забравя, но защо винаги,
когато успявах ти се връщаше отново?
Махни се завинаги и престани да идваш пак и пак!
Разбери, че вече няма да има спирка за НАС!
Ще заключа сърцето си,
ще те изгоня от съня си,
ще запомня само хубавите спомени от миналото,
но те няма да ти помогнат да се върнеш.
И ще съм пак същото момиче, което няма да те обича!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??