Nov 17, 2010, 12:00 AM

Вече съм голяма 

  Poetry » For kids
2285 1 19

Снимка >>>

 

Вече съм голяма,

уча се от мама.

Креватчето постилам

и куклата завивам.

 

Бебето си гуша,

искам да ме слуша..

и количка карам,

даже и да падам.

 

На разходка водя

мойта мила мама.

Уча я да бъде

като мен голяма.

 

Уча се да пея...

плача и се смея.

Смъркам си нослето...

това е общо взето.

 

Но пък се налага

памперс да ми слага.

...а уж' съм като мама

умна и голяма.


© Анета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??