Вече съм голяма като мама,
даже мога да чета,
приказки обичам и програми
за звездите. Те са ми мечта.
Да танцувам и да пея искам
както в групата на Алекс,
музиката ми говори всичко,
щом споделя луда радост.
Бърборана често ме наричат,
любопитка с не един въпрос,
но в очите ангелче наднича
със дъгата да направи мост.
Вече съм голяма, ученичка.
Мамо, тате, вижте ме сега!
Гордост ще ви бъда и самичка
знания с любов ще ви даря.
© Таня Мезева All rights reserved.