May 5, 2024, 9:38 AM

Вековечие 

  Poetry
428 0 0

Зид стародавен,

                здрав, каменен –

не от ръце сякаш граден.

Спойките му от ... целувки.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??