Feb 20, 2016, 10:37 PM

Вихър 

  Poetry
794 0 4

Услуга ще направя на света,
ако от днес до утре наобратно се въртя!
Ще създам сама планета.
На нея без мандат ще бъда кмета.
Там ще раздавам правосъдие.
Знам... от моята планета няма как да ме изпъдите.
Лесно от мухата ще направя слон,
триста листа ще използвам, за направата на акордеон.
И нищо, че ги зная две и двеста,
аз с една планета, слънчевата ви галактика ще местя!
Да, услуга ще направя на света,
ако от днес до утре наобратно се въртя,
защото знае всеки със хартиен акордеон,
че от мухата честичко излиза слон.

 

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??