Oct 21, 2006, 7:35 PM

ВИК В МОЛИТВА 

  Poetry
734 0 10
ВИК В МОЛИТВА


Моля те,
не открехвай сърцето ми...
живи въглени скрити са там!
Изпепелена обич мъждукащо свети,
догаряща тихо, без плам.

Моля те,
не нахлувай в мислите ми...
не събуждай дявола в мен!
Знам, нелепо стои в оковите,
примирено държа го в плен.

Моля те,
не обсебвай душата ми...
стене в пъклената самота!
Но виж, само тя ми остана,
една гола, но горда душа.

Моля те...
но ти никога не чуваш молбите ми!
Защо ли да го сториш точно днес!?
Искам...погуби' живота ми...
Не чакай...Чу ли!? Отвори и влез...

© Адриана Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??