Jun 1, 2007, 3:59 PM

Виктуалия, Транспаранта, МентоВка 

  Poetry
583 0 11
 

Взехте ли от хапчето

на Пипилота?!

Нека то крепи и

радва ви в живота.

Днес ще искам,

както Ели (ех, Алиса)

малко да се посмаля.

И за детството

безгрижно,

носено от хвърчила,

във мечти безбрежни

цяла да се потопя!




"Колкото повече,

толкова повече "
... откровенци!

01.06.2007год.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??