Oct 16, 2007, 2:48 PM

Вина 

  Poetry
815 0 8
Виновен ли съм, че те обичам,
че не мога да забравя твоето лице,
виновен ли съм, че сънувам как ме докосваш,
че не мога да забравя твоите ръце.

Виновен ли съм, че още усещам ръцете ти по тялото си,
че като те видя, отново чувствам тази топлина в сърцето,
тази изгаряща мъка, че не си до мен,
виновен ли съм, че ме боли... от това, че не изпитваш същото.

Виновен ли съм, че не мога да забравя всички хубави моменти,
всички нежни чувства и ласки,
че не мога да открия лошото в теб и просто да те забравя...

Вината не e в мен...
Вината е в любовта, която ти ми подари!


Посветено на :"Нея"

© Чочо ИсТинкОв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??