May 25, 2006, 11:37 PM

Вино и Отрова 

  Poetry
814 0 10

Тази вечер е толкова различна,
защото Аз си тръгвам от света.
Тази вечер слагам край на
мойта мъка и ще съм сама!
Необичайно тихо е по улиците
тази нощ,
небето с мене се сбогува,
праща ми базброй звезди,
които да ми сочат пътя,
и дъжд, които да открадне
моите сълзи...
Странно празна е и тази кръчма,
няма глъчка на пияни.
- Налей ми чаша вино, драги,
после налей ми и отрова...
Наливай вино и отрова,
ще поръчвам тази нощ балади,
защото ми е за последно,
защото няма музика във Ада!!!

25.05.2006г.

 

© Надя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??