Feb 28, 2007, 11:10 PM

виновна ли съм?! 

  Poetry
609 0 0
Защо съм сама?
Защо те няма вече?
Нима замина надалече?
Нима виновна съм сега...? ЕДВА ЛИ?!
Но е факт че не си до мене ти!
Всичко в мен вече е сълзи и нищо не ще се промени!
Аз съм само твоя и на колене се моля...
Пак при мене да се завърнеш и душата с твойте нежни ласки да обгърнеш!
ОБИЧАМ ТЕ ЗАВИНАГИ!!!

© Симона Аврамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??