Apr 28, 2007, 10:54 PM

Виновна съм 

  Poetry
635 0 3
Знам, че в твоите очи виновна съм, нали?
Виждаш само лошото ти,
но никога не забелязваш сълзите ми.
Виновна съм, че те обичам?
Виновна съм, не го отричам!
Ти разбивач на сърца си
това е твоята професия
Играеш с женските сърца
и не чувстваш вина,
но кажи ми сега...
Щастлив ли си от факта,
че всичко в мене разруши?
Стига с тези лъжи.
Хайде вече престани!...

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??