Oct 20, 2006, 9:36 PM

Власт 

  Poetry
713 1 6
Искам тялото ти да раскъсам,
 с дива страст да те побъркам,
а ти да стенеш от наслада,
 а аз да бъда безпощадна.
Искам в краката ми лазиш,
да почувствам
,че от тебе съм велика.
 Мъжкото ти его ще погазя...

© Кристина Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??