Влюбена в теб
Моля те, бъди мой
дори само за една нощ.
Дари ме с малко нежност!
Дай ми малко топлина!
Ела и ме прегърни силно,
чак да усетя болка.
Дари ме с малко обич!
Дай ми малко сила!
Целуни ме нежно,
докосни ме страстно.
Дари ме с парченце живот!
Дай ми малко жар!
Не ме оставяй сама
да плача в дългата нощ.
Дари ми малко надежда!
Дай ми малко щастие!
Просто бъди до мен!
Искам вечно да те имам!
Дари ми душа влюбена!
Дай ми причина да живея!
© Ивелина Йорданова All rights reserved.