Dec 19, 2010, 1:28 AM

Време 

  Poetry
528 0 2

Крадяхме от времето

и всяка секунда бе ден,

а минутите години.

И остаряхме заедно,

слети един в друг,

докато часовникът

не спря да тиктака.

© Слънце All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??