Feb 5, 2010, 1:53 PM

Време е!! 

  Poetry
560 0 2
Време ли е
усмивката си аз да сложа.
Време ли е
да се пременя  във нова кожа.
 
Време ли е
за пред хората аз да живея.
Време ли е
за пред хората аз да се смея.
 
Време ли е
да съм перфектната съпруга.
Време ли е 
аз да се превърна в друга.
 
Време е 
циркът да приключи.
Време е,
знаеш какво ще се случи.
 
Време е
от тебе аз да избягам.
Време е,
не мога повече да отлагам.
 
Време е
да изляза от роля.
Време е
 да живея по своя воля,
 
време е
макиажа да сменя,
време е
сценария да променя,
 
време дойде,
започвам да живея,
време дойде

истински аз да се смея!



© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??