May 4, 2016, 8:06 PM

Вселенска есен 

  Poetry
439 0 0

Звезди – от всички се дочува бавна песен –

агония, нашепваща „Пропадаме назад“.

Те дърпат се (и ние с тях) в безкрая неизвестен.

Те скоро ще насочат в непознатото лица

замръзвайки в безкрайното.

Но първо ЕСЕНТА!

© Емил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??