Jul 30, 2005, 10:24 PM

Всички пътища 

  Poetry
915 0 3
Всички пътища водят натам
на където ни тегли сърцето,
а в далечното - губим се знам,
в него нищо не ни е отнето...
И понеже пътувам натам
все към тебе протягам ръцете...
Този свят, като ласка побран
се протяга над нас, а горите
са пътеки зелени пред нас...
Всеки трепет на клоните жив
прави нашият свят по-красив...

© Йоанна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??