Aug 6, 2012, 2:48 PM

Всичко, от което... 

  Poetry » Love
822 0 13
 
(Всичко, от което се нуждаем, е любов.)
Аз не.
На мен ми трябват улици,
пълни с лято...
И уханието на дърветата след дъжд...
И лунна нощ,
(при пълнолуние)
И музика... погалваща ме в мрака...
И ръка,
която чака моята...
И тишината,
след като се любим...
И погледа ти,
дето ме пронизва...
И ме оставя беззащитна...
Гола.
И мисълта за теб,
която ме изпълва...
Която ме оставя бездиханна...
Като след удавяне.
И страст-желание.
Като присъда.
Без право на обжалване...
И онези следи,
които парят
дълго кожата ми...
Ти.
Ти...


~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??