Apr 1, 2006, 2:50 PM

Всичко свърши 

  Poetry
1503 1 15
Всичко свърши...дано не съжаляваш,
че тръгна си от мен,както и дойде,
внезапно,странно и зловещо
и без да искаш всичко ми отне.

Тръгваш си...дано не те боли.
Дано не плачеш като мене до зори.
Аз имам смелост да извикам,
дори и наранена "ОСТАНИ" !

Но тръгваш си...на добър час любими,
попътен вятър занапред!
И знай,че никого не ще обикна,
тъй както истински обичах теб!

© Милица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??