Всичко това...
Всяка мисъл за теб ме усмихва.
С трепет нежен погалва душата.
Всяка нужда от теб е различна...
Щом те искам, потребен си значи.
Как ще тупка сърцето без обич?!
Невъзможно без теб е да дишам.
Ще съм жива ли, Господи Боже,
ако няма в кого да се вливам?!
Ще изгрее ли слънце в небето?!
Ще танцуват ли нощем звездите?!
Ако нямам те в своята шепа,
ще са пусти и голи мечтите.
Невъзможно е сам да живееш.
Къшей хляб и любов да не вкусиш.
Миг на радост и дом да споделяш...
Трябва всичко това да се случи!
© Камелия All rights reserved.