May 7, 2022, 9:03 AM

Всяка пролет 

  Poetry
197 0 0

     

     Всяка пролет

 

Всяка пролет е вълшебна

слънчева игра!

Всяка обич е безкрайна

светла красота!

 

Стиховете и цветята

пролетно блестят.

Пак е приказно в душата,

мислите летят.

 

Всяка пролет носи радост,

цветове, мечти,

Всяка пролет пак е младост

и прекрасни дни.

 

Всяка пролет омагьосва

моето сърце,

всяка пролет е надежда

в синьото небе.

 

        Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??