Mar 18, 2007, 11:41 AM

ВЯРА 

  Poetry
1210 0 18
                         ВЯРА

В душевния си храм пристъпвам,
свещица паля пред сърдечния олтар,
и в пламъчето светло и горещо,
истината виждам. Бог ни е създал
със ВЯРАТА, че можем, че сме нещо,
със ВЯРАТА във собственто АЗ,
със ВЯРАТА, че всяка наша грешка
урок житейски е,а не провал.
Че можем да се борим със страха си.
Че силни сме, когато сме добри.
Когато се усмихнем на врага си
и можем от сърце да му простим.
Повярваме ли, с ВЯРА ще живеем,
не ще ни плашат болести, беди,
и всяко изпитание съдбовно,
духовно ще ни извиси.

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??