Dec 24, 2018, 12:22 AM

Вълшебница 

  Poetry
127 1 0

ВЪЛШЕБНИЦА

 

Едно момиченце видяло
как в очите гледа го смъртта.
Мъката отвсякъде валяла,
но то прегърнало и таз тъга.
Направило от нея път към бъдното.
Звездички малки сътворило.
На Коледа мечтите се сбъдват.
Подаръци за близките дарило.
От горе малката звездичка,
сега се радва как в почуда
майка, тате...Всички
от рая дарове приемат. Луда 
болка, но любов голяма.
Дава им напътствия за утре.-
Да се справят със житейските проблеми.
Тя ще бъде винаги със тях.
На вятъра с крилете.
С многоцветната дъга.
В песента на поети.
Дори във нашите сърца!


23 12 2014
Посветено на Лили-Мей - малката звездичка от рая.

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??