May 31, 2007, 9:14 PM

Въпроси 

  Poetry
482 0 7
Ескорт от премалели въпросителни
се носи покрай скучния ми ден!
БезОтговорни, пусти, относителни -
живителен за мозъка ми плен!

Въпроси, онемели от задаване,
премятани по улици, през двери...
Но верни ми до гроб. Неизоставени.
Въртящи се във космоса ми сфери.

Въпроси избледнели в многоточия,
но вкопчени във точката с ченгела (?)...
Засищащи се с мойте главоболия,
прииждащи с нахалност безпределна!

Въпроси - компаньони препинателни!
Поредни, безразборни, най-различни.
Туптят, туптят и гледат изпитателно
и всеки път се борят за Отличен!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??