Sep 19, 2008, 5:34 PM

Въпроси 

  Poetry
538 0 8
Ако родил се бях
преди години,
дали такъв да бъдa щях?

Ако не бях 
преди заминал,
дали сега къде бил бях?

Ако за миг
се бях замислил,
дали сега обичал бих?

Ако те теб
не срещнех нивга,
дали аз друга срещнал бих?

Ако дори
за миг си мислех,
че всичко случило се би!

То сигурен съм,
бих пропуснал,
това което, всъщност си!

© Ян Тра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??