Nov 3, 2011, 11:04 AM

Въртележка 

  Poetry
436 0 4

Завъртвам колелото на

късмета си,

спира на синьо и печеля

лотарията.

Което печеля, го раздавам.

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??