Каза ми, че съм създадена за теб,
че никоя не те е карала да се чувстваш, както аз.
Искам да повярваш в думите си.
Искам да ме искаш.
Не знаеш ли какво губиш, ако изгубиш мен?
Ако не го осъзнаваш, тогава ВЪРВИ СИ!
Върви си.
Забрави ме.
И никога вече не ме търси.
Не ми губи времето, защото всяка среща с теб
ме изпълва с все повече любов.
Да, обичам те с всичкото ти добро и зло.
Оставаш с мен или завинаги си тръгваш.
Помниш какво ти казах:
"От теб искам всичко или нищо!"
Не ми пука, че съм крайностна.
Можеш да си идеш от мен,
но не и от себе си.
Върви, бягай, лази където искаш.
Колкото по-далече си от мен,
толкова по-силно ще ме искаш.
Аз съм Ти, Ти си Аз.
Аз съм за теб - никоя друга.
Ти си за мен - никой друг.
Свободен си! Живей!
Бъди щастлив!
Само това искам, а аз зная
най-добре къде е щастието ти.
* * *
Изпълни ме с надежди.
Дари ми любовта си.
Бъди до мен.
Остани,
дай ми всичко
и после си върви.
Нека ни боли.
Мамка му - боли ме
И все повече те искам.
Бъди моя ангел и демон,
пътеводната ми звезда.
Бъди част от живота ми!
Каквото ми дадеш,
ще получиш двойно от мен -
Обещавам!
Нараняваш ме,
Обичаш ме,
Прогонваш и изолираш ме
от себе си.
Защо?
Защото адски много ти харесва.
Но не губиш само ти.
Аз също губя.
Не ме съжалявай!
Мразя съжалението.
Независима и свободна съм.
Алчна за нежността ти,
която толкова стискаш.
Дай ми я!
Ако не ми я дадеш сам,
пак ще я получа.
Не знаеш каква сила
се крие в желанията ни.
Ти си мое желание.
Никоя няма да те иска като мен.
Ако искаш ми вярвай.
Не ми пука!
Искам теб, както ти искаш мен,
но не го признаваш.
Зная го. Виждам всичко.
* * *
Къде ти отидоха
импулсивните решения?
Страхът ти ги прогони.
Ах, защо ли?
Нали бе дързък,
смел, независим?
Ако съм слаба, ще те прогоня.
Ако съм силна, ще избягаш.
А ако ти обърна гръб и
първа те прогоня,
ще ме пожелаеш.
ИРОНИЯ!
Не ми пука!
Тъпа и гадна,
дете и маниачка,
влюбена и луда -
да, всичко съм
и искам теб.
Безумство ме е обхванало,
но и музиката ме влудява.
Разбираш ме, защото
така си приличаме.
Любопитна съм какво би
се получило между нас.
Това любопитство ме
предизвиква да говоря...
да отворя душата си.
© София Русева All rights reserved.