Jan 27, 2007, 3:14 AM

ВЗЕМИ МЕ 

  Poetry
887 1 8
 ВЗЕМИ МЕ В  РЪЦЕТЕ СИ - В СИЛНИТЕ,
 ВЗЕМИ МЕ И МЕ ОТНЕСИ
 В МЕЧТИТЕ МИ И ТАМ ЗАВИНАГИ
 С ТЕБ ДА СИ ОСТАНЕМЕ САМИ!
 
 И НА САМОТЕН ОСТРОВ, И СРЕД ХОРАТА
 БИЛИ СМЕ ЧЕСТИЧКО С ТЕБ САМИ!
 ВЗЕМИ МЕ В РЪЦЕТЕ СИ - В СИЛНИТЕ,
 ДА ИДЕМ ЗАЕДНО В НАШИТЕ МЕЧТИ!

 НЕ ВЗИМАЙ НИЩИЧКО, ЗАХВЪРЛЯЙ ВСИЧКО МИНАЛО,
 ВЗЕМИ МЕ В РЪЦЕТЕ СИ СЕГА -
 С ПОПЪТЕН ВЯТЪР В УТРИНТА ЩЕ ТРЪГНЕМЕ
 ЕДИНСТВЕНО ЩЕ ВЗЕМЕМ ЛЮБОВТА!

© Светлана Лажова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??