Nov 21, 2006, 8:01 AM

XEЙ ! ДОБРО ЧОВЕЧЕ! 

  Poetry
735 0 1


Xей ! добро човече!
Ти тука ли си вече?
Ти какво правиш?
Мен да не забравиш.

Тук те чакам аз,
за да се радвам с глас.
Ти спиш ли в този час?
Искам да зная аз.

Ако наистина е така
то това не е беда,
но ако не е
тогава е много зле.

Ти цигара си запалил,
и за мен си забравил,
и че това не е добре
за твоето здраве.

Ти не се нерви,
а закона запомни,
че "Тютюнопушенето е вредно,
и за твоето здраве е непотребно

© Тея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??