(Хайку - тавтограми)
Г.
Гняв героичен
гордия гарван гнети.
Глух героизъм.
Д.
Допирателна -
детска държава до днес.
Дробно делене.
Е.
Ескимосите -
енигматични елфи.
Единствените.
Ж.
Жъне животът.
Жалба жалее жена.
Живата жалост.
З.
Злободневие -
законова забрана
зад залезите.
И.
Инакомислещ
инспирира искане.
Инфлоенция.
К.
Кибритът крещи.
Картонена кутия.
Къса клечица.
Л.
Лениво лято.
Любов лавандулова.
Лилаво ложе.
© Мария Панайотова All rights reserved.
Всички ми харесаха. Заляха ме няколко настроения наведнъж 🌸