Jul 3, 2013, 12:12 AM

Ясно!!!...Като бял ден 

  Poetry
763 0 4

Аз винаги съм прав!

Ясно ли е!!!

Родителите ми казват:

   - Грешиш

Майната ви...

Учителите ми казват:

   - Грешиш

А що не ме оставите на мира...

Приятелите ми казват:

   - Грешиш

Тъпаци, какво разбирате вие...

Тогава срещнах това момиче

с тези очи

с тези устни

нос

коса

краката и

гърдите

ръцете

и тогава тя каза:

  -Грешиш

А аз:

  - Разбира  се

   Да, сега като се замисля

   Ти си права

   Хи-хи

   Как съм се заблуждавал толкова време

   Разбира се, че греша

Жалък

Победен 

По-нисък от тревата

Зяпах я и си мислех

Даже съм най-големия грешник раждал се някога, бебче...

Мамка му

Какъв глупак само.

 



 

© Еди Кой си All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??