Jan 26, 2007, 3:48 PM

ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ 

  Poetry
1009 0 2

Аз се появих в живота ти,
когато имаше най-голяма
нужда от помощ и подкрепа.
Аз бях, съм и ще бъда до теб,
защото те обичам, приятелю,
обичам те и искам да съм до теб.
За мен ти значиш много.
Съдбата реши да сме разделени.
Да, има хора и събития между нас,
но щом искаме, ние ще бъем
винаги добри приятели,
каквото и да става.
Защото нашето приятелство
е силно и ще мине през това.
Помни едно, приятелю:
аз съм до теб, защото те обичам.
Каквото и да става,
знай, че винаги
има един приятел,
който мисми за теб.
До теб съм, приятелю мой!

© Цецка Лалева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Сърцераздирателните ти вероизповедания и съзаклятия, нямат нищо общо с поезията, мила моя, те са лично твои, мило и младо сърчице, ах как ми се иска да тупка, като твоето...
  • За един човек в беда най-добрата подкрепа е тази на близак човек.
    Поздрав!!!
Random works
: ??:??