Jan 24, 2008, 2:00 PM

За Музиката 

  Poetry » Odys and poems
1623 0 11
Музиката...
Музиката е всичко най-ценно,
слушаш я отново и отново, тъй потребна!
Музиката е в дърветата,
понякога тиха, но вечна и нетленна!
Музиката е в реки и потоци,
нежна и гальовна, звънлива и бъбрива!
Музика - море, как й отива,
на приливи и отливи, тя света открива!
Музика в хиляда и една нощи,
приказно-красива и какво ли не още!
Музика в земята наша древна,
нявга тъжна, безпокойно милна...
Музиката... по женски благоверна...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??